Eladó Családi ház, Iregszemcse

#147200843

Eladó Családi ház

27.9 millió Ft

Iregszemcse
Alapterület:
108 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Felújítás alatt
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
605 m2
Villanyfűtés
Udvari
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Gázvezeték a telek előtt
Közműhálózatba bekötve

A vidéki ház!

Iregszemcsén került eladósorba ez a remek ház. Hogy hol van Iregszemcse és milyen ott élni? Nos egyáltalán nincs olyan messze mint gondolnánk és kifejezetten jó ott élni is. Kicsit később kifejtem ezt is.

 

De elsőként beszéljünk kicsit a házról.

Az ingatlan a településközponthoz közel található, aszfaltozott úton megközelíthető. Az épület kapuja előtt egy kis saját parkoló lett kialakítva, hogy ne kelljen beállni az autóval ha csak valamiért haza ugrottunk. A telek java része sík, csak a végében van egy kis emelkedő, aminek köszönhetően van egy remek pince. Jó hűvös, hogy a bor, akarom mondani a télire eltett zöldségek jól érezzék magukat. A mai világban nem utolsó szempont, ha az ember be tud magának tárolni hagyományos módon burgonyát, répát, stb.... Tudják mint a régiek, hagyományosan, homokban. Régen azért csinálták, mert nem volt hűtőszekrény, ma pedig azért lett megint létjogosultsága, mert energiatakarékos. Kezdek elkalandozni... Szóval van egy remek pince.

Ha már hátulról indultunk, akkor itt található egy fedett gépkocsibeálló/garázs. Az épület hátsó részén kapott helyet egy hatalmas fedett terasz, ami egy igazi áldás a nyári kánikulában, de télen is védett az esőtől széltől. Én mondjuk simán grilleznék itt télen is. 

Innen is és a főbejáraton is be lehet jutni a házba.

A házat jelenlegi tulajdonosa elkezdte felújítani és ami nekünk jó hír, hogy a drága dolgokkal kezdte. A házon vadi új a teljes tető és szerencsére a régi jó dolgokat is meghagyták, úgy mint a tornác jellegű túllógatott jellegét a tetőnek. Ha másért nem hát az esős időben nem ázunk el, míg a kulcsunkat keresgéljük. Rendbe lettek szedve a a falak, ki lettek cserélve részben a nyílászárók, átnézték az elektromos hálózatot. Kapott új elektromos fűtőtesteket, de a kémények is megmaradtak, így akár kandallóval is lehet fűteni.

 

A ház hangulatában van valami vidéki, kicsit falusi, de mégsem egy hosszútornácos parasztház, hanem egy élhető épület.  Igaz van még mit csinálni, mondjuk a padlókat burkolatokat ki lehet cserélni, de azzal agyoncsapnánk a ház hangulatát. Egy kis csiszolás, egy kis lakk, egy kis sikálás és máris lakható. Jó az igaz, hogy a fürdővel és a WC-vel kell még foglalkozni, de azok is működnek csak egy kicsit már megkopott a fényük.

 

Én úgy gondolom, hogy jó lehet élni ebben a házban. A tulajdonos is úgy tervezte, hogy itt fog élni, ezért kezdte el a felújítást, de neki másképpen alakultak a dolgok. Ezért fájó szívvel, de úgy döntött, hogy feladja terveit és megválik a háztól.

 

Ígértem az elején, hogy írok a településről is.

 

Iregszemcse egy 2500 lakosú település Tolna megyében, de mégis a Somogyi-dombság között található. 

Minden van a településen ami az élethez kell, élelmiszerbolt, patika, házi orvosi, fogorvosi, posta, zöldséges, vendéglátó helyek(vannak éttermek amiket személy szerint jó szívvel ajánlok), benzinkút, bölcsőde, óvoda, iskola.

Van egy régi kastély melyek parkjában kellemes séták tehetők, de sportolási, kikapcsolódási lehetőségek is adottak. A helyiek kedvesek, ha nagyobb városból szeretnénk ide költözni, nagyon gyorsan meg lehet találni azokat a helyi őstermelőket akiktől mézet, házi tojást, zöldéget, gyümölcsöt vásárolhatunk. 

A közeli Tamásiban ami kb 10 percnyi távolságra van, pedig nagyobb üzlethálózatok boltjai is megtalálhatók.

Szóvak tényleg jó itt élni.

 

Említettem még, hogy nincs olyan messze mint ahogy a térképen tűnik. Siófok, a Balaton autóval 25 perc (28km), Tamási 10 perc, (12km). Tamásiban például remek fürdő is található. 

Szóval tényleg nincs messze.

 

Ha felkeltette érdeklődését, a további részletekért hívjon bizalommal!       

 

Szolgáltatásunk vevők részére ingyenes!       

 

Hétvégén is állunk a kedves érdeklődők rendelkezésére!

 

Kérem tekintse meg további hirdetéseinket is!

Kocsis Tibor
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Ikerház
Sorház
Építési telek
Nyaraló
Üzlethelyiség
Vendéglátóipari egység
Villa, kastély, kúria