Ingatlant szeretne vásárolni, esetleg eladni?

A lehető legjobb helyen jár!
Sok év szakmai tapasztalattal, ingyenes tanácsadással igyekszem segíteni kedves ügyfeleimnek.
A mottóm: A lehetetlent rögtön megoldjuk, csak a csodákra kell egy egészen picit várni!

Ha vásárolni szeretne akkor tekintse át kérem kínálatomat, de javaslom, hogy mindenképpen keressen meg telefonon vagy e-mailben, hisz vannak olyan ingatlanok amik valamiért nem kerülhettek fel a weboldalra. Ha megtisztel bizalmával és elmondja, hogy mik az elképzelései, milyen ingatlant szeretne, a száraz tényeket (például: hány szobás legyen) és a megfoghatatlanabb dolgokat is (milyen hangulatú otthon, nyaraló a vágya) akkor én ennek megfelelően összeállítok egy Önnek bőséges választékot amiből tud csemegézni. Kiterjedt kapcsolat rendszeremet az Ön hasznára tudom fordítani.

A hét minden napján állok rendelkezésére, a kérésem csupán annyi, hogy a személyes találkozást egy-két nappal előtte egyeztessük telefonon, mivel nekem is terveznem kell az időbeosztásomat.

A kedves érdeklődők részére a szolgáltatás teljesen ingyenes!

Amennyiben közvetlen vízparti ingatlant szeretne, akár saját vagy befektetési célra, esetleg ingatlanfejlesztésben gondolkodik akkor mindenképpen hívjon fel, mivel én rendelkezem a legnagyobb közvetlen vízparti ingatlan adatbázissal, ráadásul közel sincs fent minden a hirdetések között.

Amennyiben eladni szeretne forduljon hozzám bizalommal. Nem kérek kizárólagosságot, a Megbízási szerződésben nincs semmiféle előzetes vagy bujtatott költség, nincs hirdetési költség, tehát Önnek nincs sem kockázata, sem költsége. Az ingatlanokat mintegy 40 oldalon hirdetem, ez között profi és ingyenes oldalak is megtalálhatók. Mint láthatja minden kockázatot én vállalok! Kizárólag abban az esetben kérek Öntől pénzt amennyiben én adtam el az Ön ingatlanját! Bármikor szívesen állok a rendelkezésére, abban az esetben is ha csak egy szakember véleményére van szüksége. A tanácsadás teljesen ingyenes!
A hét minden napján elérhető vagyok, telefonos időpont egyeztetést követően személyesen is állok rendelkezésére hétvégén és ünnep napokon is.

Tekintettel meglévő ügyfeleim nagy érdeklődésére folyamatosan keresek a Balatonon és Balaton környékén családi házakat, nyaralókat lakásokat, telkeket, szállodákat, luxus villákat közvetlen Balaton parton is és kissé távolabb is!

Balaton-parti Ingatlaniroda

    8600 Siófok, Fő tér
    +36 20 581-7881
    ingatlan.kocsis@gmail.com

Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?

Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Ikerház
Sorház
Építési telek
Nyaraló
Villa, kastély, kúria
Üzlethelyiség
Vendéglátóipari egység