Eladó Téglalakás, Budapest, XI. kerület

#147200769

Eladó Téglalakás

449 000 €
( 182 518 500 Ft )

Budapest, XI. kerület , Oltvány utca
Alapterület:
75 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Kiváló
Házközponti egyedi méréssel
Udvari
Dél
Dupla komfort
Szélessávú (>10Mbps)
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Madárcsicsergés a városban!

Sasad legkedveltebb részén az Oltvány utcában kínálom eladásra ezt a hangulatkos napfényes délnyugati tájolású, két erkélyes, kertkapcsolatos frissen felújított hangulatos lakást.

Az sem tudom, hol kezdjem. A gyönyörű felújítással vagy a lakás nagyszerű hangulatával, beosztásával. Szóval nézzék el nekem, ha egy kicsit csapongok, de annyit mindent kellene leírnom, hogy nem tudom hogyan fogom győzi és egészen biztosan lesz amit i fogok felejteni.

Nagyon megkapó a környezetben egy öt lakásos társasház földszintjén található az ingatlan, ami közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik. Két terasz tartozik a lakáshoz és mindkettőről ki lehet menni a tágas, rendezett kertbe, ahol cédrusok, ciprusok, fenyők, füge gondoskodik a valódi nyugalomról. Ha a termeszét közelében szeretnénk érezni magunk, akkor csak ki kell lépni valamelyik teraszra. Hogy a kertnek ne legyünk rabszolgái vagy ne kelljen a kertészre várni a kert automata öntözőberendezéssel rendelkezik, és egy robotfűnyíró járőrözik, hogy a fű hossza mindig a szemnek és a talpunknak is kellemes legyen. Mert nincs is annál jobb egy hosszú nyári nap után mint kicsit mezítláb sétálni a fűben. Ez valahogy feltölti az ember lelkét és talán az energiáit is.

A lakás nappali plusz 2 háló plusz dolgozó kialakítású. A dolgozót minimális ráfordítással akár hálószobává is lehet alakítani.

A lakásba belépve ez előszoba-közlekedő fogad minket, ahol hatalmas, tükrös beépített szekrény található, mely minden holmit elnyel amit nem szeretnénk szem előtt látni. A közlekedőről nyílik a külön WC, a zuhanyzós fürdő, amiben szintén található egy WC és az egyik személyes kedvencem az okostükör. Persze ma már mindenre azt mondjuk, hogy okos, de ez a tükör mindig megmondja, hogy mennyi az idő, ha szeretnénk világít, para mentesíti saját magát és akár zenét is lehet rajta hallgatni. A fürdőben kapott helyet a teljesen új Electrolux mosó-szárítógép is.

Visszatérve a közlekedőre innen nyílik a két hálószoba, melyek közül az egyikben szintén egy hatalmas, tükrös beépített szekrény található, a másik viszont saját terasszal rendelkezik. 

A közlekedőöl a nappali lépve tágas tér fogad minket, amiben a nappali, a dolgozó és az étkező funkció kapott helyet. Igen, igaz ugyan, hogy egy légtérben, de mégis minden funkció elkülönül a többitől. A nappaliból mindkét terasz megközelíthető, illetve innen nyílik a tolóajtóval leválasztható konyha. A konyháról rengeteget lehetne írni, ami a lényeg, hogy vadi új minden porcikája. A méretre gyártott konyhabútorba csupa minőségi dolog és gép került beépítésre. A ledes lábtérvilágítással kezdve, ami mozgásra automatikusan bekapcsol (nem tudom ki hogy van vele, de én imádnám, ha éjjel kibotorkálok inni valami hideget, akkor nem kell sötétben keresgélnem a hűtő ajtót. Apropó hűtő, természetesen az is új, Elecrolux hűtő). Szóval a konyha is teljesen új, a hűtő, kerámialapos tűzhely, páraelszívó ezek mind Electrolux márkájúak, a rejtetetten beépített mosogatógép pedig Bosch.

 

Mint említettem a lakás teljes körűen felújított és tényleg minden új benne. Mielőtt regényt írnék inkább felsorolom azokat a dolgokat amik újak: (az új úgy értendő, hogy még soha senki nem használta)

az összes parketta

az összes hidegburkolat

a helyiségenkénti fűtésszabályozás

az Ajax risztó rendszer (ezzel bárhonnan ellenőrizni tudjuk, ha mozgás van a lakásban vagy nyitva felejtetettünk pl. egy ablakot, de ez a rendszer tovább bővíthető) 

okostelefonról tudjuk ellenőrizni a risztót, illetve tudjuk nyitni a társasház kapuját és a garázs kaput.

a teljes fürdőszoba, bele értve a burkolatokat a szanitereket, a zuhanykabint a termosztátos csapot, a kézmosót, az okostükröt.

A teljes előszoba, burkolatokkal, beépített szekrénnyel

a Fischer klímaberendezés

a teraszokon minden burkolat

az összes világítóberendezés

 

Minden ablakon van redőny és szúnyogháló (ezek közül amit cserélni kellet az ki lett cserélve , ezekkel sem lesz gond évekig)

 

A lakáshoz tartozik a társasház teremgarázsában egy gépkocsibeálló és egy 9 m2-es tároló is. 

 

Ha olyan helyen szeretne lakni, ahol bent a városban, de fontos a nyugalom, a természetközeli érzés akkor ezt a lakást mindenképpen nézze meg mielőtt döntést hoz. 

 

Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes. Hétvégén is állunk a kedves érdeklődők rendelkezésére.

 

 

Kocsis Tibor
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Sorház
Ikerház
Szálloda, panzió
Építési telek
Vendéglátóipari egység